Ons verhaal

We hebben decennialang ervaring in de branche van Global Mobility en zijn tegelijkertijd steeds op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingen. Immers, het landschap van Global Mobility verandert voortdurend en steeds dienen nieuwe uitdagingen zich aan.

Het fundament

EMG is opgericht door Nino Nelissen. Nino loopt al ruim 26 jaar voorop in global mobility markt. Eerst als onderdeel van een andere organisatie, echter zag hij al snel dat het anders kon en moest. Het fundament van EMG is dan ook deze passie voor continue verandering en innovatie.

Wij bieden een optimale mix tussen standaard services en maatwerk, kijken over de grenzen van verschillende vakgebieden heen en maken steeds de beste vertaalslag van problemen en obstakels naar oplossingen. We hebben een groot netwerk om de strategie die wij organisaties aanreiken ook daadwerkelijk uit te voeren en bieden met onze holistische blik op Global Mobility en ondernemerschap de sleutel tot geslaagde immigratie.

“In onze branche zijn we ‘gedwongen’ steeds te vernieuwen. Stilzitten kan niet, maar dat maakt ons werk juist zo interessant”
Nathalie Crivello

Stilzitten in de mobility branche kan niet, maar dat maakt ons werk juist zo interessant. En zo waardevol voor onze klanten voor wie het moeilijk of haast onmogelijk is – en niet hun core-business – om altijd up tot date te blijven. Onze vindingrijkheid en oplossingsgerichtheid zijn onze kracht, alsmede het leggen van zowel hele praktische als hele creatieve verbindingen. In een steeds groter wordend global village en een steeds grotere uitwisseling van ervaren professionals en nieuwe talenten tussen landen, zijn wij altijd bezig onze kennis te vergroten en te vernieuwen. 

Ervaren dat het anders kan,
boek onze visie sessie

Our Team

Bas Hoepelman

Joyce Hofman

Maria Indriastuti Tjahyono

Matheus Cavalcante

Max Gorissen

Monika Voster

Nathalie Crivello

Nino Nelissen

Romy Duijn

Susan van Haperen

Sue-Gin Arends

Wendy Cheng

San-Mari Louw

Kwaliteitsprestatie

We zijn er trots op aan te kondigen dat EMG het EURA-kwaliteitskeurmerk heeft ontvangen. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste normen die zijn gesteld door de Europese Relocatie Associatie voor verhuisdiensten. Deze onderscheiding bewijst onze toewijding aan het leveren van de beste service aan onze klanten.