Wat we doen

Wanneer je als bedrijf internationale topprofessionals vanuit het buitenland naar Nederland wilt halen, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij zo’n verplaatsing komt veel kijken. Wij zorgen voor dé strategie en voor begeleiding.

De toekomst is nu.

Met meer dan 15 jaar achtergrond bij het bedrijven bijstaan op internationale (global) mobility markt en hun compliance kunnen we nu wel concluderen dat je als bedrijf geen keuze meer hebt. Jouw merk zal internationaal moeten opereren om daarmee haar bestaansrecht te verankeren. Wij staan voor die transitie. Er is geen tijd meer te verliezen.

“ Wat voor anderen een complex doolhof van wet- en regelgeving is, is voor ons bekend terrein, waar we zowel het bedrijf als hun nieuwe talenten in alle fases van het traject doorheen loodsen.”
Nino Nelissen

De krimpende arbeidsmarkt

Uitdagingen in de arbeidsmarkt nu en in de nabije toekomst dwingt bedrijven om meer en meer naar het internationale speelveld te kijken. Dat is ons terrein. Wij helpen bedrijven om een internationale speler te worden. Zodat het niet meer de vraag is of de internationale markt wordt betreden maar eerder waar, wanneer en hoe snel kan dat onze capaciteitsvraag oplossen. Toe aan die stap?

Het begint bij onze visie sessie

Grenzeloos ondernemen start bij ons

Nathalie Crivello

Client Solution Manager | MIM certified

Het is onze missie om jouw bedrijf te laten groeien door global te worden. Vragen? laat het mij weten.

Give us a call +31 (0)20 765 7520
or send us an email info@executivemobility-group.com

HQ – Amsterdam Evert van de Beekstraat 1-36 1118 CL Schiphol PO Box 75544 1118 ZN Schiphol The Netherlands

Contact