Onze Diensten

Wanneer je als bedrijf internationale topprofessionals vanuit het buitenland naar Nederland wilt halen, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij zo’n verplaatsing komt veel kijken. Wij zorgen voor dé strategie en voor begeleiding.

Expertise in Erkend Refenertschap & HR-begeleiding voor Kennismigranten

Uitgebreide ondersteuning bij de Relocation van kennismigranten

Compliance ondersteuning & Belastingadvies

Expertise in Erkend refenertschap & HR-begeleiding voor Kennismigranten

Maak gebruik van onze uitgebreide diensten om het wervingsproces voor kennismigranten te stroomlijnen en te zorgen voor volledige naleving van de Nederlandse regelgeving.

Onze diensten voor erkend referentschap & HR-begeleiding zijn ontworpen om bedrijven te assisteren bij het navigeren door de complexiteit van het worden van een erkende referent, het naleven van de bijkomende regelgeving en te zorgen voor een naadloze onboarding van getalenteerde professionals van over de hele wereld.

Met een team van experts op het gebied van global mobility, HR-advies en Employer of Record services, heeft EMG een unieke positie om bedrijven te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen terwijl risico’s tot een minimum worden beperkt en efficiëntie wordt gemaximaliseerd. We zijn trots op onze inzet om persoonlijke ondersteuning te bieden aan onze klanten en tegelijkertijd op de hoogte blijven van veranderende regelgeving.

Uitgebreide ondersteuning bij de Relocation van kennismigranten

Zorg voor een naadloze overgang voor uw internationaal talent met onze end-to-end relocation ondersteuning en op maat gemaakte diensten die zijn afgestemd op hun unieke behoeften.

De relocation ondersteuningsdiensten van EMG zijn ontworpen om een naadloze relocation te verzorgen voor kennismigranten en hun gezinnen. Ons uitgebreide dienstenpakket richt zich op elk aspect van het relocation proces, van immigratie en huisvesting tot het settelen en doorlopende ondersteuning.

Met een team van ervaren relocation adviseurs is EMG toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte oplossingen die uw internationaal talent helpen zich snel aan te passen aan hun nieuwe omgeving, zodat ze zich kunnen concentreren op hun professionele bijdragen aan uw organisatie.

Compliance ondersteuning & Belastingadvies

Zorg voor naleving binnen uw organisatie van de overheidsvereisten voor Erkend Referenten, terwijl u tegelijkertijd deskundig advies ontvang over belastingen en beveiliging.

Compliance ondersteuning

EMG’s compliance support is special ontworpen om bedrijven te assisteren bij het naleven van de overheidsvereisten voor het in dienst hebben van kennismigranten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw organisatie voldoet aan de voortdurend veranderende regelgeving. Zo kunt u zich concentreren op het aantrekken en behouden van toptalent uit de hele wereld.

Met een proactieve aanpak en diepgaande kennis van de branche zijn we toegewijd aan het helpen van uw organisatie bij het navigeren door de complexiteit van naleving. Ons doel  is om u gemoedsrust te bieden en u in staat te stellen zich te richten op uw kernactiviteiten.

Belasting expertise

Onze diensten op het gebied van belastingdeskundigheid bieden u uitgebreid advies op het gebied van belastingen. Ons team van belasting adviseurs is toegewijd aan het optimaliseren van uw belasting strategieën en ervoor te zorgen dat u zich aan alle regels houdt. We begrijpen de complexiteit van wereldwijde belastingregels en zijn goed in staat om uw organisatie te adviseren over de beste praktijken om uw belastingpositie te optimaliseren en uw zakelijke belangen te beschermen.

Met behulp van onze kennis en expertise in de branche kan EMG uw organisatie helpen om de complexiteit van wereldwijde belastingen te doorgronden, zodat u goed gepositioneerd bent om uw zakelijke doelen te behalen.

They Say About Us

GRENZELOOS ONDERNEMEN START BIJ ONS

Contact