Home . Services . Erkend Refenertschap

Erkend Refenertschap

Verkrijg de status van erkende referent met onze uitgebreide begeleiding en zorg voor een naadloos proces en voortdurende naleving van overheidsregelgeving.  Ons ervaren team helpt u bij de voorbereiding en indiening van uw aanvraag en houdt u op de hoogte gedurende het gehele proces. Als erkende referent profiteert u van versnelde immigratieprocedures en minder administratieve rompslomp, waardoor u efficiënter internationaal toptalent kunt aantrekken. 

Het verkrijgen van de status van erkende referent brengt inherente verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Bij EMG beseffen we volledig dat het naleven van alle regels en voorschriften die zijn vastgesteld door de IND geen keuze is, maar een noodzaak. We bieden niet alleen hulp bij het verkrijgen van de status van erkende referent, maar ook bij het nakomen van de verplichtingen die er zijn voor het behoud van deze status.

Onze experts volgen voortdurend veranderingen in regelgeving en bieden proactieve updates, zodat uw bedrijf voldoet aan de steeds veranderende eisen. Vertrouw op EMG om u te helpen uw status van erkende referent te behouden en de complexiteit van naleving te doorgronden, zodat u zich kunt richten op het aantrekken van internationaal talent.

Ontgrendel uw wereldwijde potentieel met EMG

Op zoek naar deskundige begeleiding? Zoek niet verder!