Home . Services . Uitgebreide Employer and Employee Employment Services

Uitgebreide Employer and Employee Employment Services

Optimaliseer uw wereldwijde wervingsprocessen met onze uitgebreide Employer and Employee Employment Services. Terwijl uw aanvraag voor erkend referentschap bij de IND wordt ingediend, fungeren wij tijdelijk als uw Employer of Record (EOR) en beheren we alle juridische en administratieve taken met betrekking tot het dienstverband.

Dit omvat contracten, salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden en naleving van lokale arbeidswetten, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij de complexiteit van internationale wervingsprocessen doorgronden. Deze tijdelijke oplossing stelt uw bedrijf in staat om zo snel mogelijk de voordelen van het aannemen van internationaal talent te benutten.

Ons toegewijde team is ervaren in grensoverschrijdende tewerkstelling en houdt uw bedrijf op de hoogte van de huidige arbeidsregelgeving. We bieden op maat gemaakte oplossingen om u te helpen eventuele uitdagingen te overwinnen en het succes van uw wereldwijde personeelsbestand te garanderen.

Tegelijkertijd bieden onze Employee employment services uitgebreide ondersteuning voor uw kennismigranten tijdens hun onboardingproces. Van visum- en werkvergunningondersteuning tot arbeidsovereenkomsten en beleidsmaatregelen, ons deskundige team zorgt voor een naadloze overgang voor uw nieuwe medewerkers.

EMG beheert niet alleen, maar verzorgt ook salarisadministratie en uitkeringen, inclusief pensioenen. Onze gecombineerde Employer and Employee Employment Services zijn ontworpen om u tijd en middelen te besparen, waarbij naleving van lokale wet- en regelgeving wordt gewaarborgd en een soepele werkervaring wordt geboden voor zowel de werkgever als de werknemer.

Ontgrendel uw wereldwijde potentieel met EMG

Op zoek naar deskundige begeleiding? Zoek niet verder!